Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum poți slăbi câteva kilograme în doar două săptămâni. Alimentul care trebuie eliminat din dietă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vreau să slăbesc trei, ori patru kilograme. Cum reușesc fără prea mult stres? Pun pancreasul în repaos și nu îl oblig să secrete insulină în exces.  

Fără insulină în exces. Acesta înseamnă, de fapt, dietă eficientă. Cum e cel mai simplu? Carne la cuptor sau pe grătar, fără adaos de ulei, plus legume verzi, ori frunze.

Carnea e sățioasă pentru că proteinele sunt sățioase. Doza recomandată este cât palma dumneavoastră. Legumele verzi ori frunzele sunt permise în orice cantitate.

Cu cât mâncați mai multe, cu atât vor aduce mai multe fibre în stomac. Fibrele se măresc în dimensiuni imediat și dau senzația de prea plin, pe care stomacul o transmite creierului.

Dar, vă transmite senzația de sațietate cu extrem de puține calorii. În salată nu se pune ulei, pentru că îi măriți valoarea calorică.

Citește și
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 6 noiembrie 2022
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 6 noiembrie 2022

Dr. Laura Ene, medic primar diabet și nutriție: „Această combinație între legume verzi, care au cei mai puțini carbohirați, se bazează pe reducerea carbohidraților pentru a scădea rezistența la insulină și pentru a pune pancreasul în repaos și a nu-l obliga să secrete insulină. Corpul având deficit de energie, enegia și-o ia cel mai ușor din cardohidrați, apelează la resursele din depozitele de grăsimie și e accelerată scăderea în greutate”.

În restul meselor ou fiert plus legume verzi. Pește la cuptor plus legume verzi. În două săptămâni se duc până la patru kilograme.

Reintroduceți mesele variate, treptat, cântărindu-le. Și apoi calculați caloriile. De fapt, să calculați caloriile înseamnă să aveți control perfect asupra kilogramelor.

Dr. Laura Ene, medic primar diabet și nutriție: „Să se reintroducă legume colorate, apoi lactatele, ulterior fructele și abia la sfârșit apare ideea de pâine, de cartofi”.

De ce atât de mare atenție la reintroducerea celorlalte alimente? Ca să nu luați în greutate din nou.

Să scădeți în greutate, să vă reîngrășati, să scădeți, iar să puneți kilograme. Înseamnă, după un timp, să vă îngrașati de la extrem de puține calorii. Măriți simultan riscul de apatiție al bolii numite steatoză hepatică. Adică ficat gras.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult