Vitamina care se distruge în contact cu lumina. Se poate consuma doar într-un singur sezon
Your browser doesn't support HTML5 video.
Prof. dr. Ion Ion, Facultatea de chimie aplicată: „Vitamina C este un compus orgsnic care se oxidează foarte uşor, când aţi tăiat un măr se oxidează imediat . Produsul oxidat nu mai e bun”.
În acest sezon puteţi să vă asiguraţi tot necesarul de vitamina C , dar nu de la piaţă şi nici de la supermarket. Ci dacă luaţi legume din grădină şi fructe - direct din pom.
Legumele şi fructele din supermarket conţin cantiati infime din această vitamină.
Doctor Mihaela Bilic: „Vitamina C la 48 de ore de la cules scade la mai puţin de jumătate şi atunci importna e să mâncăm legume congelate, murate, gatite. Aduc mai mult decât vitamina C în organismul nostru”.
Mai multe detalii în VIDEO
Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!
Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!