Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șnițelele și cașcavalul pane, adevărate „bombe” pentru organism

Your browser doesn't support HTML5 video.

Alimentele care conțin amidon se transformă în veritabile bombe pentru organism atunci când sunt prăjite.

Vorbim despre preparate precum cartofii pai, cașcavalul pane sau șnițelul. Combinate cu grăsimea, glucoza din ele determină o reacție chimică din care rezultă acrilamida, o substanță toxică. Nu vorbim despre interdicții, ci despre moderații.

Irezistibilele pane-uri: pește, șnițele, cașcaval pane. Este cea mai proastă idee în privința bucătăriei. Gogoșile intră în aceeași categorie.

Aflați mai multe din video.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
cartofi
Studiu: O substanta din cartofii prajiti creste riscul de dezvoltare a cancerului

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult