Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Pot câștiga chiar și zeci de mii, poate chiar sute de mii de euro.” Ce trebuie să faci ca să devii un om cu influență

Your browser doesn't support HTML5 video.

Platforme ca Youtube, Facebook sau TikTok atrag în fiecare zi persoane care vor să devină influenceri.

O mică parte reușesc să facă și bani din această activitate. Cei cu noroc, talent sau inspirație pot câștiga sume considerabile, spun specialiștii în rețele sociale. Aceștia sunt însă foarte puțini.

Alex Negrea, consultant în marketing: „Pot câștiga chiar și zeci de mii, poate chiar sute de mii de euro, unii dintre ei, pe lună. Dar ăștia sunt foarte puțini. Cei mai mulți influenceri probabil nu fac suficient de mulți bani cât să merite să presteze activitatea asta. Există acolo un 5% poate influenceri care reușesc să facă, să câștige bani.”

Florin Grozea, fondator platformă digitală influenceri: „Fie că ești avocat, inginer, zugrav sau doar ai o pasiune cum ar fi gătitul sau călătoriile, pentru a ajunge un om cu influență trebuie să creezi conținut despre hobby-ul tău, despre meseria ta, într-un mod cât mai constant și, desigur, cantitatea este foarte importantă, dacă se poate în fiecare zi, minimum 6-9-12 luni.”

Ce înseamnă să fii influencer și cum poți câștiga bani chiar dacă ai mai puțin de 10 mii de următori, dar și cât oferă companiile pentru cei care le promovează în social media, aflați în emisiunea „Conectat la România”.

Citește și
Andrei Petroff
Cine este tânărul care a păcălit influencerii cu „brânza Regelui Carol al III-lea”. Ana Morodan a căzut în plasă

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult