Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elena Lasconi: "Ceea ce s-a întâmplat la Câmpulung Muscel nu este întâmplător"

Elena Lasconi, care a câștigat fotoliul de primar în municipiul Câmpulung Muscel cu peste 57% din voturi, a declarat, miercuri, că locuitorii din Câmpulung Muscel au ales "un proiect al viitorului".

Elena Lasconi a fost prezentă, miercuri, alături de alți membri ai Alianței USR-PLUS care au câștigat mandate la alegerile locale din 27 septembrie, la conferința de presă organizată la București de liderul USR, Dan Barna.

"Ceea ce s-a întâmplat la Câmpulung Muscel este ceva extraordinar, dar nu este întâmplător. Români dintr-o comunitate medie ca dimensiune, dintr-un județ roșu, au ales un proiect al viitorului. O viziune proaspătă și vie despre cum ar trebui să fie lucrurile, prezentată cu profesionalism. Acum este de datorie noastră să confirmăm încrederea românilor, născută dintr-o speranță uriașă", a declarat Elena Lasconi.

Dan Barna i-a prezentat, de asemenea, pe primarul din Timișoara, Dominic Fritz, primarul din Brașov, Allen Coliban, Clotilde Armand – Sector 1, Radu Mihaiu – Sector 2, Lucian Stanciu Viziteu - Bacău, Gabriel Pleșa - Alba Iulia.

Citește și
Elena Lasconi
Elena Lasconi a anunțat că a câștigat alegerile locale 2020 pentru Primăria din Câmpulung Muscel

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult