Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cele mai amuzante reacții după ieşirea lui Donald Trump cu Biblia în mână

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ieşirea președintelui Trump cu Biblia în mână la Biserica Saint John din Washington a fost apărată viguros de Casa Albă, comparându-l pe șeful statului cu fostul premier britanic Winston Churchill.

Pe de altă parte, internauţii, dar şi unii jurnalişti americani, i-au taxat mișcarea. Oricât ar vea el să creadă, liderul Statelor Unite nu le știe chiar pe toate, iar stângăciile sale le-au dat un nou prilej criticilor să îl ironizeze.

Momentul în care președintele american s-a pozat cu Cartea Sfântă în fața unei biserici a strârnit reacții de proporții biblice. Startul a fost dat de prezentatorii unor show-uri de televiziune, celebre peste Ocean.

Seth Meyers, gazda "Late Night with Seth Meyers": "Vă puteți da seama că e o persoană religioasă după felul în care ține Biblia, ca și cum o vinde pe QVC (rețea de televiziune din SUA specializată în vânzări, n.r)."

Prezentator CBS: "Cred că pot să folosesc această Biblie pe post de plici pentru muște."

Citește și
Încă o rețea socială îl cenzurează pe Trump. ”Pur și simplu nu putem”
Încă o rețea socială îl cenzurează pe Trump. ”Pur și simplu nu putem”

A urmat apoi o serie de comentarii ironice pe rețelele de socializare: "Trump ține Biblia ca și cum ar fi alergic la ea" sau "ca și cum n-a mai pus mâna vreodată mâna pe o carte", au scris o parte dintre internauți.

Potrivit jurnaliștilor americani, Ivanka Trump a fost cea care i-a adus Biblia tatălui său. A luat-o de la Casa Albă și a pus-o în geanta ei de peste 1.500 de dolari.

Dar nu este pentru prima dată când șeful de la Casa Albă apare în public cu o Biblie în mână.

Donald Trump, președinte SUA: "Am adus Biblia cu mine. Nimeni nu iubește Biblia mai mult decât mine. Au fost 2 apostoli în Corint. 2 apostoli."

Deși în fața unei mari audiențe susține că le știe pe toate atunci când vine vorba de Vechiul și Noul Testament, într-un interviu față în față, liderul american se eschivează, iar acest lucru nu a rămas netaxat de o actriță de comedie. Imagini în VIDEO.

Alți critici ai lui Trump au pus însă accent pe detalii, realizând tot felul de efecte speciale, care cu siguranță vor rămâne memorabile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult