Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Veteranul de 99 de ani care a strâns 27 de milioane € a ajuns și în topurile muzicale

Donațiile strânse de veteranul de 99 de ani, Tom Moore, au ajuns la aproape 27 de milioane de euro. Acesta a intrat și în topurile muzicale din Marea Britanie.

Veteranul din cel de-al Doilea Război Mondial a făcut 100 de ture în grădina sa. În acest fel, a vrut să strângă fonduri pentru cadrele medicale, care luptă împotriva noului coronavirus. Nu și-a imaginat însă niciodată cât de mare va fi suma.

Când a terminat provocarea, strânsese peste 13 milioane de euro, dar banii au continuat să vină. Campania lui Tom Moore a primit sprijin din aproape trei sferturi din țările lumii, scrie BBC. Au fost făcute peste 890.000 de donații din 144 de țări.

Veteranul britanic a înregistrat și melodia ”You'll Never Walk Alone”, alături de Michael Ball și de un cor al Serviciului de Sănătate. Aceasta a devenit cea mai descărcată melodie în Marea Britanie, scrie Sky News.

Citește și
justin timberlake
Un bătrân de 97 de ani a ieșit din izolare ca să îl imite pe Justin Timberlake

”Nici în cele mai îndrăznețe vise nu mi-am imaginat că voi lansa o melodie cu Michael Ball. Dar, pe de altă parte, nu credeam nici că voi strânge milioane, mergând prin grădină”, a glumit veteranul de 99 de ani.

”Nu este doar persoana care a strâns cele mai multe donații din istoria țării și un veteran de război decorat. Este și cel mai fermecător om pe care ți-ai dori să îl întâlnești”, i-a replicat artistul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult