Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un polițist din Roman a salvat două persoane blocate într-o mașină în flăcări. La scurt timp, autoturismul a explodat

Un polițist din Roman a salvat două persoane care au rămas blocate într-o mașină aflată în flăcări, la scurt timp autovehiculul explodând.

 

Polițistul se afla în misiune vineri, când a observat o mașină cuprinsă de flăcări, ir înăuntru două persoane care încerc au disperate să iasă, scrie Ziarul de Roman.

„Vineri, 12 martie, în jurul orei 11.30, colegul nostru agent șef adjunct de poliție Constantin Rusu, din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției municipiului Roman, ne-a demonstrat că reacția potrivită la momentul potrivit pentru salva vieți. În timp ce acesta se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Roman, a observat faptul că un autoturism ce era staționat pe partea carosabilă a DN 2 – E 85, a fost cuprins de flăcări în partea inferioară, iar în interiorul acestuia se aflau două persoane, ce păreau a fi blocate. Imediat, agentul de poliție a deschis portierele autovehiculului și a evacuat cele două persoane aflate în pericol, totodată încercând să lichideze incendiul cu două stingătoare”, a transmis IPJ Neamț.

Citește și
salvare pisici
Marinarul care a devenit erou după ce a salvat 3 pisoi dintr-o barcă ce se scufunda

Ulterior, polițistul a blocat traficul pe ambele părți ale drumului și a chemat pompierii. La scurt timp, mașina în flăcări a explodat.

”Existând riscul ca autoturismul să explodeze, agentul de poliție a blocat sensurile de circulație ale DN 2 – E 85, pentru a evita extinderea incendiului și la alte autoturisme și a solicitat prin Serviciului de urgență 112 intervenția pompierilor. La scurt timp, vehiculul a explodat, fiind cuprins de flăcări în totalitate. Incendiul izbucnit a fost lichidat de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Petrodava» Neamț. Agentul de poliție și-a riscat viața și, fără să stea pe gânduri, a scos doi oameni aflați într-o situație de risc, dintr-un autoturism care putea oricând exploda, iar pentru asta îl felicităm!”, au mai spus reprezentanții IPJ Neamț.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult