Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un elev a fost eliminat de la examenul de Bacalaureat. Cum a încălcat regulile

Un candidat la Bacalaureat, care susţinea probă scrisă la Colegiul "A. I Cuza" din Corabia, a fost eliminat din examen pentru tentativă de fraudă cu telefonul mobil, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, Mirela Paraschiv.

Aceasta a precizat că la prima probă scrisă a examenului de bacalaureat, cea de limba şi literatura română, s-au înscris 2.528 de candidaţi şi au participat 2.384 de candidaţi, unul dintre aceştia fiind surprins în timp ce încerca să copieze folosind telefonul mobil.

Subiecte Română BAC 2019. Elevii au susținut prima probă scrisă de la Bacalaureat. Ce le-a picat

În judeţul Olt s-au înscris pentru a susţine probele scrise ale bacalaureatului aproximativ 2.800 de candidaţi, absolvenţi de anul acesta şi din promoţiile anterioare.

În 2018, în judeţul Olt s-au înscris la examenul de bacalaureat în prima sesiune circa 2.900 de candidaţi şi au absentat aproximativ 300 dintre ei, iar promovabilitatea a fost de 64,9%.

Citește și
bacalaureat 2019 edu.ro
Bacalaureat 2019. Subiectele si Baremul de la proba de limba română

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult