Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Curtea de Argeș s-a sinucis de față cu salvatorii. Își teroriza soția de câțiva ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

După mai multe tentative de suicid, un bărbat de 46 de ani, din Curtea de Argeș, și-a pus capăt zilelor de față cu cei care încercau să-l salveze.

Bărbatul avea un trecut "zbuciumat" și își teroriza soția de câțiva ani. I-a incendiat ușa, după care a amenințat că-și ia viața. Anul trecut chiar s-a aruncat cu mașina într-un canal cu apă.

A fost salvat, iar femeia a obținut interdicția de a se mai apropia de ea. Însă ieri la amiază, l-a întâlnit într-un magazin. Câteva ore mai târziu, bărbatul s-a filmat într-o pădure în timp ce amenința că se sinucide și i-a trimis fostei soții imaginile.

Puși în alertă, mai mulți agenți, mascați, jandarmi, pompieri și voluntari de la o asociație de off-road au plecat în căutarea lui.

L-au găsit într-un copac, la mare înălțime, de unde amenința că-şi ia zilele. Oamenii legii au încercat să îl facă să se răzgândească, dar fără succes.

Citește și
ambulanta
Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc din Sectorul 1

A fost dus mai întâi la spitalul din Curtea de Argeș, apoi transferat la urgențe, în Pitești, dar pe drum a murit. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult