Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat care dorea să participe la acţiunile de căutare a tânărului căzut în râu a ameninţat că se aruncă și el în apă

Un bărbat de 45 de ani, din Oradea, a refuzat să iasă din perimetrul securizat de salvatori pentru căutarea tânărului care s-a aruncat în Crişul Repede, ameninţând că se aruncă şi el în apă, iar ulterior a fost amendat de poliţişti şi internat la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, în timp ce forţele de ordine şi salvatorii efectuau activităţi pentru scoaterea din apele Crişului Repede a bărbatului de 27 de ani, un alt bărbat, de 45 de ani, din Oradea, nu a respectat indicaţiile poliţiştilor de la faţa locului de a părăsi perimetrul securizat, delimitat pentru efectuarea în siguranţă a operaţiunilor, scrie Agerpres.

„În consecinţă, acesta a fost sancţionat contravenţional de poliţiştii orădeni potrivit prevederilor Legii nr.61/1991, cu amendă de 1.500 de lei. Nemulţumit de sancţiune, bărbatul s-a poziţionat pe malul râului şi a ameninţat că se aruncă în apă. Acesta a fost extras în siguranţă şi după ce a fost consultat de un echipaj medical, a fost internat nevoluntar într-un spital din municipiul Oradea”, a declarat Alina Dinu.

Mai multe echipaje de poliţie şi pompieri se află pe malul Crişului Repede, în zona străzii Dragoş Vodă, pentru a salva un orădean, de 27 de ani, din apele râului. Acesta şi-a agresat partenera, a fugit de poliţişti, a provocat un accident rutier cu patru maşini intrând pe contrasens, după care s-a aruncat în Crişul Repede.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roşca, pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea acţionează cu două bărci şi accesoriile specifice din dotare, pentru căutarea bărbatului dispărut în apele Crişului Repede. La faţa locului a fost mobilizat şi echipajul de scafandri al Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea, care îl caută pe bărbat, atât la suprafaţa apei, cât şi la adâncime.

Citește și
cumpărături online
„Cum te poți proteja de energiile negative” și "Emblema bmw pt tort" Ce au mai căutat românii pe eMAG în 2022

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult