Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a murit, după ce a intrat cu ATV-ul în poarta unei case, chiar sub ochii soției

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 51 de ani a murit după ce a intrat cu ATV-ul în poarta unei case, pe Drumul Național 1, în Alba.

Impactul a fost atât de puternic încât victima a intrat imediat în stop cardio-respirator. Tragedia s-a petrecut chiar sub ochii soției, care a avut nevoie de îngrijii medicale din cauza șocului.

Accidentul a avut loc la amiază, în localitatea Lancrăm. Bărbatul a ieșit cu ATV-ul pe drum, cel mai probabil la plimbare, dar a pierdut controlul vehiculului și s-a izbit violent de poartă unei case. Soția victimei era în apropiere când s-a întâmplat nenorocirea și a văzut toată scena.

“Posibil să i se fi făcut rău și nu a mai putut să controloze ATV-ul. A mai dat încă o dată cu capul în poartă și l-a aruncat”, a spus un vecin.

“Am văzut pe femeia aia că nu se mai ținea pe picioare, aproape leșinată. Și am zis: ‘Sună repede la salvare, sună repede la salvare, copillul era cu telefonul la ureche și suna. Când am ajuns el era acolo jos și ATV-ul”, a adăugat o femeie.

Citește și
accident
Accident cu un mort şi trei răniţi în Slobozia. Două mașini s-au ciocnit frontal

Echipajele de medici chemate de urgență l-au găsit inconștient. Au încercat să-l resusciteze, însă rănile erau foarte grave.

Gheorghe Muntiu - medic SAJ Alba: “Pacientul era în stop-cardio respirator, prezenta un traumatism cranian sever și leziuni incompatibile cu viața.”

Soția bărbatului a făcut atac de panică, iar cei de pe ambulanță au dus-o la spital.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz. Traficul în zonă s-a desfășurat alternativ zeci de minute.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult