Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un avion cu incendiu la trenul de aterizare a aterizat la Cluj-Napoca. Pasagerii au fost evacuați

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un avion la care izbucnise un incendiu la trenul de aterizare a aterizat, vineri seară, la Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca. Pasagerii au fost evacuaţi.

Avionul companiei Fly Egipt venea de la Hurghada şi era programat să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 19.15, însă potrivit informaţiilor postate pe site-ul aeroportului, a aterizat la 19.35.

Directorul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, David Ciceo, a declarat că aeronava avea 113 pasageri şi că toate cele patru cauciucuri de la trenul de aterizare din spate s-au spart, scrie news.ro.

El a menţionat că o posibilă cauză ar putea fi viteza prea mare la aterizare, însă verificările vor fi făcute de specialişti care vor ajunge în cursul nopţii la Cluj-Napoca.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, un avion cu incendiu la trenul de aterizare a aterizat pe pista Aeroportului Internaţional din Cluj-Napoca. Sursa citată nu a precizat despre ce aeronavă este vorba şi nici pe ce rută zbura.

Citește și
Bombardierul B52, prezentat în cel mai detaliat mod de până acum. Deși modernizat, avionul funcționează încă cu Windows 95 |VIDEO
Bombardierul B52, prezentat în cel mai detaliat mod de până acum. Avionul funcționează încă cu Windows 95 |VIDEO

„Incendiul a fost lichidat de către SPSU. Au fost dislocate forţe şi mijloace din ISU Cluj. Toţi pasagerii se evacuează normal. Momentan nimeni nu are nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult