Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei indivizi din Argeș, ridicați de polițiști după un accident înscenat. Paguba creată societății de asigurări

Trei indivizi care au încercat să înșele o societate de asigurări au fost reținuți de polițiștii din Argeș. Ei s-ar fi folosit de trei mașini de lux pentru a înscena un accident, soluționat amiabil.

Cei trei bărbaţi, unul de 28 de ani din localitatea Miceşti şi doi piteşteni cu vârstele de 31 şi 32 de ani, sunt cercetaţi într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de fals intelectual, înşelăciune, tentativă la înşelăciune, fals în declaraţii şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, transmit reprezentanții IPJ Argeș, citați de Agerpres.

„Din cercetările efectuate, a rezultat că cei în cauză au avizat două societăţi de asigurări cu privire la producerea, în ziua de 01 iunie a.c., a unui eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme cu valoare de piaţă ridicată, eveniment rutier care ar fi fost înscenat. În urma celor declarate de cei implicaţi, având calitatea asumată de conducători ai autovehiculelor implicate, societatea la care una dintre maşini avea încheiat contract de tip CASCO a decontat, cu titlu de despăgubiri, suma de 18.560,23 de lei", se precizează în comunicatul IPJ Argeş.

Pentru celelalte două autovehicule a fost întrerupt cursul decontării despăgubirilor, ca urmare a cercetărilor desfăşurate de poliţişti.

Anchetatorii au efectuat şi patru percheziţii domiciliare în Piteşti, Bascov şi Miceşti. Supecții au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie solicitate mandate de arestare preventivă.

Citește și
loterie loto
O familie a reușit să încaseze peste 14.000 de bilete câștigătoare la loterie. Cum funcționează frauda „10%”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult