Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei bărbați au ajuns la Urgențe bătuți de soții. Unul a fost altoit cu o coasă, altul a luat un scaun în cap

Violența domestică face victime și în rândul bărbaților. Într-o singură noapte, la serviciul de Urgență a Spitalului Județean Iași au ajuns trei bărbați bătuți crunt de soțiile lor.

 

A fost o noapte de pomină duminică în județul Iași. Cel puțin trei femei și-au bătut bărbații de i-au băgat în spital, scrie Ziarul de Iași.

Unul dintre ei a fost agresat cu o coasă, soția având la activmai multe episoade de violență de acest gen. Culmea, de fiecare data ea era cea care suna apoi la 112.

Alt bărbat a luat un scaun în cap, în timp ce un al treilea a fost lovit cu un lemn.

”Este vorba despre bărbați care solicitau poliția și asistență medicală, declarând că au fost agresați de către soție/concubină. Astfel, un bărbat de 45 ani din Țibana a anunțat la 112 că a fost agresat de soție cu o coasă, acesta nefiind la primul conflict. De fiecare dată soția a fost agresorul dar tot ea fiind cea care a sunat și la ambulanță. Bărbatul a refuzat transportul la spital, în schimb soția a dorit consult medical de specialitate în UPU a Spitalului Sfântul Spiridon. Un alt caz este al unui bărbat de 35 ani din Popricani care a fost agresat cu un obiect contondent din lemn de către soție. În urma agresiunii s-a ales cu traumatism la nivelul coloanei lombare și a fost trimis la Spitalul de Neurochirurgie. Tot la Neurochirurgie a ajuns în aceasta noapte și un bărbat de 41 de ani din localitatea Fărcășeni, după ce a fost lovit de concubina sa cu un scaun în cap. A fost dirijat la spital, bărbatul suferind un traumatism cranian minor și o contuzie de gleznă”, a declarat Diana Cimpoeșu, coordonator SMURD Iași.

 

Citește și
Ramona
Un bărbat din Baia Mare și-a ucis fosta iubită, cu care are o fetiță. Ce le-a spus polițiștilor

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult