Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trafic îngreunat pe DN 1. Se circulă în coloană cu 20 km/h

Trafic îngreunat pe DN1, pe sensul de mers către munte, unde valorile de trafic sunt ridicate, formându-se coloane de autoturisme care circulă cu o viteză de aproximativ 20 km/h.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează, marţi, că pe DN1, între Nistoreşti şi Comarnic, precum şi între Poiana Ţapului şi Buşteni, pe sensul de mers către munte, valorile de trafic sunt ridicate, formându-se coloane de autoturisme care circulă cu o viteză de aproximativ 20 km/h.

De asemenea, tot pe DN1, valorile de trafic sunt intense între Frăsinet şi Comarnic, precum şi între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către munte, unde s-au format coloane de autoturisme.

Se circulă intens şi între Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Capitală, iar poliţiştii se aşteaptă ca în orele următoare valorile să fie din ce în ce mai mari, având în vedere că foarte mulţi turişti se vor întoarce marţi acasă din staţiunile montane unde şi-au petrecut minivacanţa de Crăciun.

Poliţia recomandă conducătorilor auto să folosească ruta ocolitoare DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti, unde în prezent se circulă bine, valorile de trafic fiind mult mai reduse decât pe DN1.

Citește și
Trafic Droguri, Suceava
Suspect de trafic de droguri de risc, reținut de procurorii DIICOT Suceava

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult