Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fiul lui Sile Cămătaru, condamnat la trei ani și șapte luni de închisoare, a fost prins în Italia și adus în țară

Un român dat în urmărire internațională pentru executarea unei pedepse de 3 ani și 7 luni de închisoare a fost prins în Italia. Potrivit unor surse este vorba despre fiul interlopului Sile Cămătaru, Vasile Daniel Balint.

Bărbatul este Daniel Balint, fiul lui Vasile Balint, cunoscut ca Sile Cămătaru, scrie News.ro.

„La data de 20 martie a.c., în urma cooperării poliţieneşti internaţionale dintre Poliţia Română şi autorităţile din Italia, a fost preluat din Italia un bărbat, de 26 de ani, care era urmărit internaţional, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din România. Bărbatul a fost preluat de reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, pentru a fi depus într-un penitenciar, în vederea ispăşirii pedepsei”, a transmis, luni seară, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că pe numele bărbatului, Judecătoria Sectorului 6 a emis, la data de 6 iunie 2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani şi 7 luni de închisoare, pentru infracţiuni la regimul rutier şi nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecţie provizoriu.

Citește și
Percheziții
Percheziţii la clanul lui Sile Pietroi. 13 persoane arestate preventiv

Știre inițială: Un român dat în urmărire internațională pentru executarea unei pedepse de 3 ani și 7 luni de închisoare a fost prins în Italia. Potrivit unor surse este vorba despre fiul interlopului Sile Cămătaru, Vasile Daniel Balint.

„La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare”, a transmis Poliția Română.

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis la data de 6 iunie 2022 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu.

Autoritățile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării. Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională - Biroul SIRENE.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult