Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Situaţie periculoasă la Băile Tuşnad. Momentul în care un urs intră într-un restaurant

Your browser doesn't support HTML5 video.

Situaţie periculoasă la Băile Tuşnad, unde un urs s-a rănit în joi dimineaţă, după ce a spart geamul de la bucătăria unui restaurant în încercarea de a intra înăuntru ca să caute de mâncare.

Animalul sângera puternic, şi a fugit în pădure, dar există riscul să devină nervos şi să atace, iar staţiunea e plină de turişti.

La faţa locului a fost trimisă o patrulă de jandarmi, pentru a nu permite oamenilor să intre în zona unde se presupune că s-a refugiat ursul rănit. Garda de mediu şi direcţia sanitar-veterinară ţin situaţia sub observaţie, în vreme ce asociaţia de vânătoare din zona a anunţat că face demersuri pentru a obţine autorizaţia de împuşcare a animalului.

Miercuri, un urs, probabil acelaşi, a intrat în bucătăria altui restaurant, de unde a mâncat 8 kg de carne şi toate ouăle. Iar în urmă cu o lună, o ursoaică şi 3 pui au fost filmaţi pe treptele unde acum se afla dâra de sânge lăsată de animalul rănit.

Grav este ca la câţiva kilometri de Băile Tuşnad, lângă lacul Sfânta Ana, proprietarii pădurii hrănesc urşii cu mâncare pentru câini, chiar lângă aleea pe care se plimba turiştii.

Citește și
urs masina
Un urs a pătruns într-o mașină și a izbit-o de un copac. Autoturismul a fost distrus

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult