Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scenă emoționantă la o rezervație naturală din Thailanda. Cum au fost salvați un pui de elefant și mama sa dintr-un puț

Your browser doesn't support HTML5 video.

Veterinari și câțiva voluntari s-au mobilizat pentru o dramatică operațiune de salvare petrecută într-o rezervație naturală din Thailanda, pe o ploaie torențială. Doi elefanți, mamă și pui, au avut mare nevoie de ajutor.  

Puiul a fost găsit când se lupta să iasă dintr-un puț adânc de doi metri. Era speriat și murdar pentru că pe fundul „capcanei” cu pereți de beton se formase un strat gros de noroi. Mama privea de sus, neliniștită că nu-i poate veni în ajutor.

S-a întâmplat într-un parc natural din Tailanda și, imediat cum cineva a dat alarma, a fost mobilizat un întreg dispozitiv de salvare.

Întâi a fost nevoie ca femela adultă să fie sedată. Numai că, pachidermul de câteva tone a căzut și acesta pe jumătate în puț. Totuși, din poziția în care era, chiar inconștientă, mama a putut să-și alăpteze puiul.

Citește și Cazurile de Covid-19 din Marea Britanie cresc cu 800.000 într-o săptămână

Citește și
Înduioşător. Cum a fost salvat un pui de elefant care a căzut într-un iaz
Înduioşător. Cum a fost salvat un pui de elefant care a căzut într-un iaz

Elefantul care cântărea mai mult de o tonă a fost ridicat cu o macara și o rampă din pământ bătătorit a fost făcută pentru ca puiul să poată ieși afară, pe propriile picioare.

Abia apoi salvatorii au reușit să resusciteze pacientul anesteziat. Până la urmă, totul s-a terminat cu bine. Toți cei prezenți au răsuflat ușurați când mama și puiul s-au retras unul lângă altul, în pădure.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult