Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rudele unui bărbat decedat din Vaslui susțin că trupul său a fost furat. Motivul invocat

Incident inedit în Huși, județul Vaslui, unde a fost reclamat furtul unei persoane decedate. Fosta soție a defunctului a reclamat că un bărbat a furat cadavrul de la morgă și a depus plângere penală împotriva acestuia.

O femeie a reclamat că un bărbat de 37 de ani a furat un trupul neînsuflețit al fostului ei soț chiar de la morga din Huși.

Femeia a declarat la Poliție că bărbatul, Marin Lila, a comis presupusul gest pentru a încasa ajutorul de înmormântare, relatează VremeaNouă.

În replică, bărbatul susține că a vrut doar să facă o faptă bună. „După ce că m-am dus să scot mortul de la morgă, m-am chinuit, l-am cărat cu masina mea, asa cum am putut, soția și fratele ei m-au acuzat că am furat cadavrul. Acum am plângere penală de la ei”, se apără bărbatul.

Mihai Gorgan, în vârstă de 52 de ani, a decedat la Spitalul din Huși pe 7 decembrie și a fost scos de la morgă de către Marin Lila, care recunoaște că nu este niciun fel de rudă cu defunctul.

Citește și
Adolescent
Un tânăr de 14 ani a furat mașina bunicii sale și a condus 260 de km ca să își viziteze iubita

Acesta l-a transportat în mașina personală și l-a depus la capelă.

Polițiștii l-au căutat vineri dimineață cu o invitație la declarații, susține bărbatul. Omul spune și că defunctul nu mai trăia de ani buni cu fosta soție, care este interesată acum tot de ajutorul de înmormântare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult