Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Român din UK, judecat pentru agresarea sexuală a unei polițiste în mulțimea de la carnavalul Notting Hill

Un român din UK va fi judecat pentru agresarea sexuală a unei polițiste, în timpul carnavalului care s-a defășurat la Notting Hill. O altă polițistă londoneză a ajuns în mâinile unor indivizi, care acum sunt căutați de oamenii legii.

Una dintre femeile polițiste ar fi fost prinsă de gât și sărutată pe față, fără acordul ei, relatează publicația The Sun.

Poliția a confirmat că a avut loc un al doilea incident, în care o femeie polițistă a fost „înconjurată de un grup de bărbați” care ar fi pipăit-o.

Florin Matei, în vârstă de 46 de ani, cetățean român, a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală și va ajunge în fața Curții din Westminster pe 19 septembrie. Poliția nu a dat însă detalii cu privire la care dintre cele două incidente a fost implicat.

„Suntem la curent cu două incidente în care ofițeri de sex feminin au fost agresate sexual. Recunoaștem impactul pe care îl pot avea astfel de infracțiuni și le vom oferi ambilor ofițeri sprijinul de care au nevoie. Niciun ofițer nu a suferit răni fizice” a declarat un reprezentant al Poliției Metropolitane.

Citește și
Bataie
Un român din UK a împins-o pe fiica fostului său patron într-un cuptor de pizza. Ce a pățit

Șeful Federației Polițiștilor Metropolitani, Ken Marsh, a calificat comportamentul unor participanți la carnaval drept „dezgustător” după ce o polițistă a fost agresată sexual.

„O colegă a fost agresată sexual de numeroși bărbați în timpul carnavalului. Gândurile mele se îndreaptă către ea” a declarat sindicalistul, pentru sursa citată.

Carnavalul de la Notting Hill s-a desfășurat în Londra în aceste zile, după o pauză de trei ani, în timpul pandemiei.

Este al doilea carnaval din lume, după numărul participanților

Carnavalul organizat în acest cartier din vestul Londrei este unul dintre cele mai mari din lume.

Desfăşurat pe străzile din Notting Hill timp de trei zile, acest eveniment reuneşte de obicei în jur de două milioane de persoane, devenind al doilea cel mai mare carnaval din lume după cel din Rio de Janeiro, Brazilia.

Un tânăr a fost înjunghiat mortal la evenimentul din acest an

„Atmosfera din ultimele două zile a fost în mare una parte pozitivă şi bună, aşa cum ar trebui să fie carnavalul. Din păcate, luni seara, am asistat la o serie de incidente violente şi un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa", a declarat Alison Heydari, reprezentanta Met Police, într-un comunicat.

Poliţia a anunţat că a făcut peste 200 de arestări în timpul carnavalului, între care 46 pentru agresiune, 36 pentru deţinere de droguri, 33 pentru deţinere de armă, 27 pentru tulburarea ordinii publice şi opt pentru agresiune sexuală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult