Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția unor turiști din Suedia, în vizită la Târgul de Crăciun din Capitală: "Mai venim"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Că Bucureştiul a îmbrăcat deja straie de sărbătoare nu mai este un secret pentru nimeni. e poate nu ştiu încă mulţi locuitori ai Capitalei este că au la dispoziţie numeroase distracţii de sezon.

Printre cele mai îndrăgite sunt celebrele târguri de Crăciun unde muzică, distracţia şi bucăţele alese îi binedispun pe toţi vizitatorii.

La Târgul de Crăciun organizat în Piaţa Constituţiei, cele mai căutate preparate au fost cele din carne de porc, dar nu a lipsit nici pastramă de berbecuţ.

Reporter: "Cum e?" Vizitator: "E bună, bună. Mi-am luat pomana porcului, cu cartofiori şi cu gogoşar." Reporter: "Şi e făcut bine?" Vizitator: "Perfect."

Vizitator: "Cârnaţi, cartofi şi costiţă." Reporter: "V-a luat mult să vă gândiţi ce vreţi?" Vizitator: "Puţin, doar că nu mai sunt multe în meniu, asta e singura problemă. S-au cam vândut".

Citește și
luminite bucuresti
Luminițele din București au fost aprinse, pe un traseu de 40 de kilometri. VIDEO

Nu a lipsit din târg nici Moş Crăciun, care a fost asaltat de cereri inedite.

Moș Crăciun: "Unii mi-au cerut dronele, să le aduc dronele. Am spus că o să le aduc drone dacă ei sunt cuminţi."

Reporter: "Ce vrei să-ţi aducă Moş Crăciun?" Copil: "Vreau să-mi aducă o păpuşă adevărată care plânge." Reporter: "Şi dulciuri vrei?" Copil: "Da".

Şi cei veniţi la Târgul din Piaţa Universităţii au fost îmbiaţi cu bunătăţi. De la plescaviţă, adică burgeri sârbeşti, la fructe de mare gatite în sos de vin.

Bucătar: "Este adus din Serbia. Carne tocată de vită, amestecată, asta e amestecată şi cu caşcaval şi cu bacon, cam asta e tot secretul. Reporter: "Ce preferă oamenii?" Bucătar: "Cea cu brânză picantă."

Bucătar: "Pe vremea asta se mănâncă foarte bine fructele de mare. Avem minisepii, creveţi roşii, răcuți, specialitatea casei. Creveţii îi putem pregăti în sos de vin cu usturoi, îi putem pregăti în sos de lămâie şi unt sau în sos roşu picant."

Turist din Suedia: "Am venit din Suedia pentru sărbători şi ne bucurăm. Este prima zi, dar de acum încolo o să mai venim."

Vizitator: "Bradul este mai inedit faţă de alţi brazi. Cel din Constituţiei pare mai tradiţional, ăsta e mai futurist."

Ambele târguri îşi închid porţile în a doua zi de Crăciun.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult