Reacția unor turiști din Suedia, în vizită la Târgul de Crăciun din Capitală: "Mai venim"
Că Bucureştiul a îmbrăcat deja straie de sărbătoare nu mai este un secret pentru nimeni. e poate nu ştiu încă mulţi locuitori ai Capitalei este că au la dispoziţie numeroase distracţii de sezon.
Printre cele mai îndrăgite sunt celebrele târguri de Crăciun unde muzică, distracţia şi bucăţele alese îi binedispun pe toţi vizitatorii.
La Târgul de Crăciun organizat în Piaţa Constituţiei, cele mai căutate preparate au fost cele din carne de porc, dar nu a lipsit nici pastramă de berbecuţ.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Reporter: "Cum e?"
Vizitator: "E bună, bună. Mi-am luat pomana porcului, cu cartofiori şi cu gogoşar."
Reporter: "Şi e făcut bine?"
Vizitator: "Perfect."
Vizitator: "Cârnaţi, cartofi şi costiţă."
Reporter: "V-a luat mult să vă gândiţi ce vreţi?"
Vizitator: "Puţin, doar că nu mai sunt multe în meniu, asta e singura problemă. S-au cam vândut".
Nu a lipsit din târg nici Moş Crăciun, care a fost asaltat de cereri inedite.
Moș Crăciun: "Unii mi-au cerut dronele, să le aduc dronele. Am spus că o să le aduc drone dacă ei sunt cuminţi."
Reporter: "Ce vrei să-ţi aducă Moş Crăciun?"
Copil: "Vreau să-mi aducă o păpuşă adevărată care plânge."
Reporter: "Şi dulciuri vrei?"
Copil: "Da".
Şi cei veniţi la Târgul din Piaţa Universităţii au fost îmbiaţi cu bunătăţi. De la plescaviţă, adică burgeri sârbeşti, la fructe de mare gatite în sos de vin.
Bucătar: "Este adus din Serbia. Carne tocată de vită, amestecată, asta e amestecată şi cu caşcaval şi cu bacon, cam asta e tot secretul.
Reporter: "Ce preferă oamenii?"
Bucătar: "Cea cu brânză picantă."
Bucătar: "Pe vremea asta se mănâncă foarte bine fructele de mare. Avem minisepii, creveţi roşii, răcuți, specialitatea casei. Creveţii îi putem pregăti în sos de vin cu usturoi, îi putem pregăti în sos de lămâie şi unt sau în sos roşu picant."
Turist din Suedia: "Am venit din Suedia pentru sărbători şi ne bucurăm. Este prima zi, dar de acum încolo o să mai venim."
Vizitator: "Bradul este mai inedit faţă de alţi brazi. Cel din Constituţiei pare mai tradiţional, ăsta e mai futurist."
Ambele târguri îşi închid porţile în a doua zi de Crăciun.