Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primele măsuri luate în cazul tânărului bătut și călcat în picioare de 16 taximetriști

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poliţiştii din Galaţi au reuşit să identifice patru dintre bărbaţii bănuiţi că l-au bătut pe un tânăr de 19 ani. În plus, a fost dus la audieri şi cel care i-ar fi furat victimei telefonul mobil.

Cei cinci sunt cercetaţi acum în stare de libertate. Joi au fost făcute publice scene şocante, surprinse de camerele de supraveghere, când 16 taximetriști l-au călcat în picioare pe tânăr şi l-au lovit cu bate şi pietre.

În urma incidentului în care au fost implicaţi mai mulţi taximetrişti, Primăria din Galaţi a transmis printr-un comunicat că a cerut firmei care coordonează activitatea operatorilor de taxi informații cu privire la şoferii respectivi și mașinile acestora.

Primăria poate lua măsuri de sancționare, de la amenzi, până la suspendarea pe o perioadă de trei luni a licențelor, ba chiar până la anularea licențelor.

Mai mult, Primăria Galați poate solicita Autorităţii Rutiere ridicarea atestatului conducătorilor auto implicaţi în scandal.

Citește și
batut galati
Declarațiile tânărului bătut de 16 taximetriști în Galați. Cinci agresori au fost identificați

Autorităţile locale susţin că aşteaptă acum finalizarea anchetei făcută de poliţişti şi apoi vor aplica măsuri administrative.  

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult