Primele măsuri luate în cazul tânărului bătut și călcat în picioare de 16 taximetriști


Ultimul update: Vineri 12 Aprilie 2019 17:48
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2019 16:53
Categorie: Stiri actuale

Poliţiştii din Galaţi au reuşit să identifice patru dintre bărbaţii bănuiţi că l-au bătut pe un tânăr de 19 ani. În plus, a fost dus la audieri şi cel care i-ar fi furat victimei telefonul mobil.

Cei cinci sunt cercetaţi acum în stare de libertate. Joi au fost făcute publice scene şocante, surprinse de camerele de supraveghere, când 16 taximetriști l-au călcat în picioare pe tânăr şi l-au lovit cu bate şi pietre.

În urma incidentului în care au fost implicaţi mai mulţi taximetrişti, Primăria din Galaţi a transmis printr-un comunicat că a cerut firmei care coordonează activitatea operatorilor de taxi informații cu privire la şoferii respectivi și mașinile acestora.

Primăria poate lua măsuri de sancționare, de la amenzi, până la suspendarea pe o perioadă de trei luni a licențelor, ba chiar până la anularea licențelor.

Mai mult, Primăria Galați poate solicita Autorităţii Rutiere ridicarea atestatului conducătorilor auto implicaţi în scandal.

Autorităţile locale susţin că aşteaptă acum finalizarea anchetei făcută de poliţişti şi apoi vor aplica măsuri administrative.  

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO