Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestea domnului Vasile care a emoționat o țară întreagă izbucnind în lacrimi după Dacia lui. ”A fost ca și copilul nostru”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bătrânul care a emoționat o țară întreagă după ce a început să plângă în momentul în care și-a vândut Dacia, de care a avut grijă timp de 34 de ani, a mărturisit care a fost motivul real pentru care a dat mașina.

Într-un nou videoclip postat pe TikTok domnul Vasile povestește cum l-a întâlnit pe Norocel Buzdug, noul proprietar al Daciei. Cei doi erau în trafic pe străzile din Brașov, când tânărul i-a făcut semn să tragă pe dreapta și i-a propus să-i vândă lui mașina.

Domnul Vasile care a fost mecanic de locomotivă timp de 30 de ani a mărturisit că nu din cauza banilor a vândut mașina: ”Nu am dat-o pentru că am fost nevoit și nici pentru bani. Nu stăteam în banii ăia”.

Bătrânul a continuat: ”Nu regret, dar ceva s-a rupt în noi. A fost ca și copilul nostru”.

De asemenea, domnul Vasile a mărturisit și care a fost motivul pentru care a izbucnit în lacrimi: ”Pentru că e sufletul nostru, a fost a noastră, luată de nouă. N-am avut niciodata neplăceri din cauza ei n-am avut evenimente, nimic. Ne-a dus aproape toată țara”.

Citește și
dacia frontiera
A cumpărat o Dacia Lodgy în 2020, iar acum a rămas fără ea la graniță. Ce au descoperit polițiștii de frontieră

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult