Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ploile din vestul ţării au smuls asfaltul de pe o şosea. Un sat a ajuns sub ape

Your browser doesn't support HTML5 video.

Gheața transformată ulterior în șuvoaie a distrus porțiuni întinse din podgorii renumite aflate în Prahova și Buzău, dar şi câteva şosele din Banat.

Vremea s-a schimbat brusc în toată țara și în unele zone a căzut grindină în cantități impresionante. Iar pericolul nu a trecut. În vestul țării rămâne în vigoare un cod galben de inundații. Iar în sud și sud-est vântul pune probleme mari.

Rău a fost şi în Timiş. A plouat mult, iar viiturile formate au acoperit gospodarii şi drumuri comunale. De pildă, porţiuni dintr-o sosea din localitatea Poieni s-au transformat în lacuri şi maşinile au înaintat cu greu.

 

Asfaltul de pe o şosea din Banat, smuls de forţa apelor

 

Citește și
texas, tornada, morti,
Tornadă devastatoare în SUA. Scene ca după bombardament, lăsate în urmă

În Caras Severin, bucăţi din malurile unor râuri s-au surpat, iar pompierii au intervenit în zona pentru a asigura perimetrul.

Militarii au fost chemaţi şi pentru a curăţa un drum judeţean afectat serios de natura dezlănţuită. Asfaltul a fost smuls practic de pe şosea

De asemenea, frigul din vestul ţării a determinat societatea de energie termică din Timişoara să repornească încălzirea din apartamente. Potrivit meteorologilor, săptămâna viitoare o să fie şi mai frig, deoarece este vorba de aer venit din regiunea polară.

Specialiştii spun că temperaturile sunt sub cele normale pentru această perioadă.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult