Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pietoni spulberați pe trotuar de o mașină la Baia Mare. Șoferul a trecut pe roșu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Trei pietoni au fost spulberați de o mașină scăpată de sub control în Baia Mare. Autoturismul a ajuns pe trotuar după ce a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului și a lovit un vehicul care circula regulamentar.

În total, șapte persoane au fost rănite.

Scenele s-au derulat pe un bulevard intens circulat din Baia Mare. După cum spun poliţiştii, şoferul de 26 de ani ar fi intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit puternic o maşină care venea regulamentar din partea dreaptă. În urma impactului, şoferul vinovat a ajuns cu autoturismul pe trotuar, unde a spulberat trei pietoni.

Pietonii, cu traumatisme serioase, au fost transportaţi de urgenţă la spital. În stare extrem de gravă se află o femeie de 33 de ani. Răni au suferit şi patru persoane, care erau în cele două autoturisme implicate în accident, printre care şi şoferii.

Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: "Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0 în ambele cazuri. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie dispuse măsuri legale."

Citește și
Camioneta spulberata de tren
VIDEO. Momentul în care o camionetă este spulberată de tren

Un impact extrem de violent a avut loc şi pe o stradă din Cluj Napoca. Duminică seară, un tânăr de 22 de ani a murit după ce maşina pe care o conducea a fost izbită de un şofer ajuns pe contrasens. Un pasager aflat în aceeaşi maşină a fost dus la spital, cu răni, după ce pompierii l-au recuperat din vehiculul transformat într-un morman de fiare.

Cel care a provocat accidentul, un băiat de 21 de ani, a fugit de la faţa locului şi a lăsat în urma victimele şi maşina care, între timp, a fost cuprinsă de flăcări. Dar individul a fost găsit în scurt timp de poliţişti. Oamenii legii l-au testat şi, potrivit rezultatului, avea o alcoolemie de 0,35 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult