Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Patru copii, lăsați să doarmă pe câmp, sub cerul liber. Răspunsul incredibil al autorităților

O familie cu patru copii este lăsată să doarmă pe câmp, sub cerul liber, în timp ce autoritățile se invite una pe alta să intervină pentru adăpostirea acesteia.

 

Cei patru copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, împreună cu părinții lor, și-au găsit adăpost pe malul lacului Ezăreni, din comuna ieșeană Miroslava, scrie Știrea de Iași.

Deși au fost sesizați telefonic despre acest caz încă de pe 1 iulie, angajații DGASPC Iași întârzie să ia măsuri în acest caz deși, potrivit legii, instituția are obligația de a interveni în cazurile în care sănătatea și integritatea copiilor sunt puse în pericol.

Copiii trăiesc în condiții inumane, dar DGASPC Iași preferă să aștepte reacția Primăriei Miroslava și abia apoi va intervene, mai arată sursa citată.

Citește și
politie uk
Și-a obligat copiii să se bată între ei, pentru a se distra. Ce pedeapsă a primit bărbatul

 

DGASPC Iași așteaptă să vadă ce face primăria Miroslava

 

”În urma cercetărilor efectuate, am luat contact cu primarul comunei Miroslava. Nu se cunoaşte exact cum a ajuns familia în situaţia de a dormi sub cerul liber. Totuşi, familia este formată din 4 copii şi doi părinţi. Dacă primăria Miroslava nu va găsi o soluţie pentru familie, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi îi vor prelua pe cei patru minori”, a fost răspunsul oferit de purtătorul de cuvânt al DGASPC Iași.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult