Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Panică într-un cartier din Suceava, după ce o femeie cu probleme psihice și-a incendiat locuința

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost panica joi într-un cartier din Suceava, după ce o garsonieră a fost cuprinsă de flăcări. Vecinii care se aflau lângă blocul cu 4 etaje au văzut cum iese fum de la ultimul nivel, apoi flăcări. Imediat, au alertat autorităţile.

Se pare că focul ar fi fost pus intenţionat, chiar de proprietara locuinţei, cunoscută cu probleme psihice.

Oamenii care locuiesc în bloc spun că femeia are 37 de ani, trăieşte singură şi are probleme psihice. Incendiul a izbucnit joi dimineaţă, în garsoniera de la ultimul etaj. Locatarii au sunat imediat la 112.

La faţa locului au venit echipaje de la poliţie, ambulanţă şi pompieri. Aceştia din urmă au evacuat peste 20 de persoane din bloc, care nu puteau să iasă afară din cauza fumului gros.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit ca focul a fost pus intenţionat de propietara locuinţei, eliberată de curând din spital.

Citește și
Incendiu mall
Funeralii după incendiul de la mall. Bărbat rămas fără soție și copii: ”Nu mai am nimic de pierdut”

Femeia a fost dusă la poliţie pentru audieri şi cel mai probabil va fi din nou internată.

Oamenii s-au speriat cumplit când au văzut fumul dens şi flăcările uriaşe. Locatarii care erau la serviciu au venit într-un suflet acasă să-şi salveze copiii. Vecinii spun că nu e prima dată când femeia face aşa ceva. În urmă cu două săptămâni şi-a mai incendiat locuinţa, însă atunci pompierii au apucat să intervină mai repede.

"Eu m-am trezit cu focul la uşă. Erau flăcări mari. Eu stau a doua uşă de la ea. Am scos furtunul de la butelie. Era şi soţia preşedintelui de asociaţie şi alergă cu găleţile cu apă şi am dat şi eu apă. Dar degeaba, că nu făceai faţa", povestește un vecin.

Din cele peste 20 de persoane evacuate, două au avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce s-au intoxicat cu fum. Pompierii s-au chinuit să stingă incendiul, mai bine de o oră. Din păcate nu s-a putut salva nimic.

"La sosirea noastră, ardea interiorul apartamentului în totalitate, iar etajul 4 era inundate cu fum şi gaze toxice. Au fost evacuate 22 de personae adulte şi 4 copii”, a explicat Marius Tăuțeanu, ISU Suceava.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult