Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O turistă din SUA, venită în vacanţă în România, a rămas blocată o oră într-o toaletă din Ploieşti

Your browser doesn't support HTML5 video.

Experienţa greu de uitat pentru o turistă de 75 de ani din America venită să viziteze România. Femeia a rămas 55 de minute blocată în toaleta unui mall din Ploieşti pentru că, spune ea, încuietoarea uşii s-a defectat.

Ghidul grupului a alertat imediat personalul, dar reacţia a fost întârziată, iar operaţiunea s-a dovedit foarte complicată. În cele din urmă, după aproape o oră, turista a fost eliberată, iar un echipaj al ambulantei, chemat de urgenţă, i-a acordat îngrijiri.

Turista face parte dintr-un grup de 50 de americani veniţi în România într-o croazieră de lux. Ei aveau în program o vizită la Castelul Bran. Pe drumul către Braşov au făcut un popas la un mall din Ploieşti.

Femeia a ales să intre în toaleta persoanelor cu dizabilităţi pentru că, spune ea, accesul către celelate cabine era restricţionat. Uşa toaletei s-a blocat, iar turista a rămas captivă.

În cele din urmă, angajaţii malI-ului, ajutaţi de şoferul autocarului cu care veniseră turiştii, au reuşit să o elibereze pe femeie.

Citește și
agenti de politie
Poliţist reţinut după ce făcut accident conducând beat, apoi şi-a atacat colegii

Din fericire, turista a scăpat doar cu sperietură. Conducerea mall-ului recunoaşte că a fost vorba despre un incident regretabil, dar spune că de vina ar fi femeia care nu a ştiut să manevreze încuietoarea toaletei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult