Poliţist reţinut după ce făcut accident conducând beat, apoi şi-a atacat colegii


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 25 Octombrie 2018 10:54
Categorie: Stiri actuale
agenti de politie

Un agent de poliţie din Fălticeni a fost reţinut după o serie de incidente nefericite.

Potrivit Obiectiv de Suceava, un polițist de la Poliția municipiului Fălticeni a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat cu privire la săvârșirea a două infracțiuni de ultraj și a infracțiunii de refuz de prelevare mostre biologice. Mai precis, luni seara bărbatul, conducând sub influenţa alcoolului, a lovit o maşină parcată. Când proprietarula acesteia a vrut să facă forografii, poliţistul a a coborât din maşină și i-a interzis să facă poze. 

Ulterior, un echipaj de poliție l-a găsit în faţa blocului său, în propriul autoturism. După ce a coborât de la volan, l-a lovit pe unul dintre polițiști, spărgându-i ochelarii de vedere, apoi a început să dea în el cu piciorul. În plus, i-a amenințat pe cei doi agenţi cu moartea, cu acte de violență și cu destituirea din funcție.

Poliţistul băut refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și mai apoi să-i fie prelevate mostre biologice de sânge în fața medicului de gardă de la o unitate medicală, la solicitarea expresă și repetată a organelor de poliție.

Potrivit aceluiaşi ziar, poliţistul a fost pus la dispoziție de către conducerea IPJ Suceava deoarece și-a bătut soția, care a solicitat un ordin de protecție împotriva sa, pe care polițistul l-a încălcat.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: obiectivdesuceava.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO