Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mașină a luat foc în mers, pe o stradă din Botoșani. "Flacăra ajungea până sus la stâlp"

Your browser doesn't support HTML5 video.

O maşină a luat foc din mers, în Botoșani, iar tânăra de la volan a reuşit să oprească şi să iasă la timp din autoturism. Focul ar fi pornit de la un scurtcircuit la instalația electrică a maşini și a distrus parţial şi o maşină parcată în apropiere.

Incidentul a avut loc pe o stradă intens circulată. Tânăra de la volan a tras pe dreapta când a simţit miros de fum. Martorii au sunat la 112 şi au cerut ajutorul pompierilor. Între timp, tatăl fetei a intervenit şi el şi a încercat în zadar să stingă focul.

Reporter: Ce maşină e? Tată: Aixam, care se conduce cu permis B1. Reporter: Din mers? Tată: Da, din mers. S-a oprit maşina şi ea m-a sunat să îmi spună că s-a oprit maşina. Reporter: Când aţi ajuns aici, ardea? Tată: Da. Am luat un stingător, a mai venit încă un om cu stingător, dar după aia a luat foc cu totul. Nu am mai avut ce să îi fac.

Focul a fost atât de puternic, încât şi una dintre maşinile din parcarea învecinată a fost avariată.

Elena Dulgheriu, proprietara maşinii din parcare: "Vedeţi şi dumneavoastră cât este de afectată. Eu am vrut să mă bag să o scot, dar domnul de la salvare mi-a spus să nu mă bag, că există riscul să explodeze, că e foarte periculos. Flacăra ajungea până sus la stâlp."

Citește și
Drama unei copile, paralizată după ce a fost accidentată pe trecerea de pietoni. Nu s-a făcut dreptate nici după 4 ani
Copilă paralizată după ce a fost lovită pe trecere. După 4 ani, șoferul vinovat e încă liber

Marius Gradinariu, ISU Botoşani: "ISU a fost solicitat pentru a interveni la o maşină cu o ardere generalizată. Prezenţa pericolul de a se extinde şi la celelalte maşini care erau parcate în imediata apropiere."

Poliţiştii şi pompierii încearcă să afle cauza incendiului, şi iau în calcul în primul rând un scurtcircuit.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult