Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Numărătoarea inversă până la Crăciun a început pentru cei mici. Ce își doresc anul acesta micuții

Mulți copii i-au scris deja moșului și speră să-l convingă pe bătrânel că au fost cuminți tot anul și merită să primească daruri.

Ca să fie siguri că mesajul ajunge la timp în Laponia, unii copii au dus scrisorile la poștă.

Alessia: „Dragă Moș Crăciun, te iubesc foarte mult și îmi doresc să vii și anul acesta. Îmi doresc un lucru foarte important: un obiect magic de-al tău.”

Alessia și Maria s-au întâlnit special pentru a-i scrie moșului.

Biblioteca din Sebeș este unul dintre locurile speciale din țară, în care copiii care îi scriu moșului primesc și răspuns de la simpaticul bătrân cu barbă albă.

Nadia Mitrea, directorul Centrului Cultural" Lucian Blaga” Sebeș: „În funcție de mesajele pe care ei le-au transmis noi ne vom strădui să fim intermediarii moșului astfel încât să primească și răspunsuri.”

Citește și
copil
Scrisorile curg lanț către Moș Crăciun. Motivul pentru care un băiețel vrea puține cadouri

Sunt și copii care au vrut să se asigure că scrisoarea lor ajunge în Laponia. Așa că au trecut cu părinții sau cu prietenii pe la poștă. Angajații au acum o treabă importantă. Trebuie să le împacheteze pe toate și să le trimită cât mai rapid către atelierul din Laponia.

Fabian Iosif Anton, factor poștal: „Noi seara la adunăm pe toate, la împachetăm și le trimitem cu avionul la adresa din Laponia.”

Sunt și scrisori care au ajuns deja în Laponia, iar Moș Crăciun s-a ocupat deja de o parte din cadouri. Are ajutoare în întreaga lume. Inclusiv în România. Într-un atelier din București, ajutoarele au împachetat câteva sute de cadouri.

Mircea Gheta, reprezentantul unui ONG: „Noi suntem cei care ne ocupam ca și copiii mai puțin norocoși să primească aceste cadouri. Mulți își doresc obiecte care să îi ajute în pasiunile lor, cum sunt seturi de croșetat, alții vor cele mai în trend haine sau jucării.”

Cine nu a apucat să îi scrie Moșului, mai are timp câteva zile. Este foarte important însă ca scrisorile să fie scrise corect.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult