Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care zeci de vânători din Alba ”au pus armele în cui”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ospăţ de zile mari în apropiere de Alba Iulia. Zeci de vânători din tot judeţul şi-au pus armele în cui şi s-au echipat în straie de bucătari.

 

Cu toţii şi-au arătat abilităţile în a pregăti cele mai gustoase preparate din carne de mistreţ şi căprior, iar rezultatul, vă atenţionam, va lăsa gura apă.

Carnea de vânat a fost preparată după reţete numai de vânători ştiute.

Vânătorii au lucrat în echipe, ceaunele au dat în clocot, iar mireasma de legume şi carne de vânat a făcut că aşteptarea pentru pofticioşi să fie grea.

Bărbat: ”Am băgat zarzavatul la călit, ceapă, ardeii, carnea, codimentele, la foc mic nu flacără mare numai chiar să bulbucească”. Alţii au pus la proţap un porc mistreţ, care s-a perpelit la foc domol pentru o aromă desăvârşită.

De pe mese nu au lipsit nici preparatele din carne de vânat.

Citește și
Gospodărie din Colți, Buzău, atacată de urs, după ce un alt animal a fost ucis
Explicaţia primarului care a batjocorit ursul ucis. "Eu şi când tai porcul, e bucurie"

Călin Boc: "Preparate pe bază de carne de vânat, după reţete de peste 40 de ani, pastrămi de cerb, pastramă de mistreţ, foarte sănătoasă, fără E-uri, calitatea lor este altceva decât ce găsim în comerţ."

Vânătorii din Alba au sărbătorit ieri a opta ediţie a zilei vânătorului şi pescarului.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult