Motivul pentru care zeci de vânători din Alba ”au pus armele în cui”
Ospăţ de zile mari în apropiere de Alba Iulia. Zeci de vânători din tot judeţul şi-au pus armele în cui şi s-au echipat în straie de bucătari.
Cu toţii şi-au arătat abilităţile în a pregăti cele mai gustoase preparate din carne de mistreţ şi căprior, iar rezultatul, vă atenţionam, va lăsa gura apă.
Carnea de vânat a fost preparată după reţete numai de vânători ştiute.
Vânătorii au lucrat în echipe, ceaunele au dat în clocot, iar mireasma de legume şi carne de vânat a făcut că aşteptarea pentru pofticioşi să fie grea.
Bărbat: ”Am băgat zarzavatul la călit, ceapă, ardeii, carnea, codimentele, la foc mic nu flacără mare numai chiar să bulbucească”.
Alţii au pus la proţap un porc mistreţ, care s-a perpelit la foc domol pentru o aromă desăvârşită.
De pe mese nu au lipsit nici preparatele din carne de vânat.
Călin Boc: "Preparate pe bază de carne de vânat, după reţete de peste 40 de ani, pastrămi de cerb, pastramă de mistreţ, foarte sănătoasă, fără E-uri, calitatea lor este altceva decât ce găsim în comerţ."
Vânătorii din Alba au sărbătorit ieri a opta ediţie a zilei vânătorului şi pescarului.
Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!
Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!