Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care o femeie i-a incendiat casa fostului iubit: „Nu te puteai apropia, că săreau oalele”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Planează bănuieli teribile asupra unei femei din judeţul Bacău care s-ar fi răzbunat pe fostul ei iubit.

Bărbatul are acum o nouă relaţie şi stă în casa actualei iubite. Două anexe ale locuinţei şi 20 de tone de fân s-au făcut scrum, în noaptea de marți spre miercuri, iar pompierii spun că focul a fost pus intenţionat.

În toiul nopţii, vecinii au văzut flăcările şi au dat alarma. Chiar şi aşa, vâlvătaia a mistuit două anexe şi mâncarea de iarnă a animalelor.

Reporter: „Cât era flacără de mare când au ieşit oamenii?” Vecin: „Era mare tare. Flacăra era de 10 metri peste fânărie. Nu te puteai apropia, că săreau oalele. Nu aveai cum să te apropii.”

Vecină: „Ardea tare de tot şi era pe la jumate arsură până au venit pompierii. Dacă bătea vântul aşa poate toate casele astea luau foc.”

Citește și
scandal
Incident înfiorător, într-o comună din judeţul Iaşi. Un bărbat şi-a incendiat partenera

Bărbatul, actuala lui iubită şi cei 4 copii ai lor erau în casa de alături şi n-au avut de suferit. Oamenii cred că vinovată de izbucnirea incendiului este fostă iubită a omului. Femeia are doi copii cu acesta şi l-ar vrea înapoi, cu orice preţ.

Elena Zugravu, mama actualei iubite a bărbatului: „Aseară (n.r - marți seară) s-a lăudat la bar, aşa am auzit. S-a lăudat că vine şi ne dă foc la fânărie să ardă. După ce a dat foc, a mai venit şi în orgradă.” Reporter: „V-a ameninţat?” Mama actualei iubite: „Pe fată a ameninţat-o permanent.”

Paguba depăşeşte 5 mii de lei, iar poliţiştii au început o anchetă.

Andrei Grancea, ISU Neamţ: „Au ars 20 de tone de furaje, o anexă din lemn şi un adăpost de animale. Cauza probabilă a incendiului este folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.”

Femeia suspectată că ar fi stârnit incendiul a fost miercuri la audieri. Ea nu a putut fi contactată pentru a răspunde acuzaţiilor

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult