Incident înfiorător, într-o comună din judeţul Iaşi. Un bărbat şi-a incendiat partenera


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 06 Noiembrie 2018 16:38
Categorie: Stiri actuale

O femeie de 43 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a certat cu partenerul ei, care a făcut un gest cumplit. Victima a suferit arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, iar medicii încearcă să îi salveze viaţa.

 Între timp, suspectul, de 45 de ani, a fost reţinut de poliţişti şi urmează să ajungă în fața magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Vecinii spun că spre seară, după ce s-au cinstit bine, cei doi au început să se certe. Nervos, bărbatul şi-a pierdut cumpătul şi a atacat-o pe femeie. În final tot el a sunat la 112. Femeia a ajuns la spital cu arsuri până la gradul 3, pe 60% din suprafaţa corupului.

Sătenii spun că cei doi trăiesc împreună de mai mulţi ani; şi nu era zi în care să nu se certe.

Ion Furtuna, vecin: "Am venit aici şi era poliţia la poarta, el era băiat cuminte. Ea îl corupea la băutură, el era meseriaş, muncea cu mine, ea mai umbla de nebună, mâncare nu făcea, treaba nu făcea, nimic nu făcea. El nu e în stare de aşa ceva, dar ea mai sarea la el."

Maria Ionescu, vecină: "Dimineaţa am auzit că a bătut-o, el e foarte muncitor, ea aducea băutura acasă".

Pacienta este internată acum la Iaşi, în clinica de chirurgie plastică şi reparatorie, sub observaţia medicilor. Iar bărbatul este cercetat pentru tentativa de omor calificat.

Scandal în Dâmbovița după divorțul unui preot. ”Nu îi schimbăm ca pe ciorapi”
Elevă bătută cu sălbăticie de 2 colege, în autogara din Năsăud. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO