Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Misiune imposibilă în Brașov. Un pui de urs căzut într-un puț foarte adânc a fost salvat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Misiune neobișnuită încheiată cu succes în această dimineață în localitatea Teliu din judeţul Braşov.

Un pui de urs, căzut incă de aseară într-un puț foarte adânc, a fost salvat şi a fugit, uşurat, către mama lui care-l aştepta în desiş. Acţiunea, la care au participat jandarmi şi lucrători ai direcţiei de protecţie a animalelor Braşov, nu a fost lipsită de emoţii şi pericol, întrucât ursoaica putea să atace oricând.

Ursuleţul a căzut în puţul adânc încă de aseară, dar jandarmii n-au putut interveni pentru că, furiosă, ursoaica dădea târcoale. În această dimineaţă, lucrătorii direcţiei de protecţia a animalelor braşov au făcut planul de salvare: au coborât în puţ o scară lungă şi au aşteptat apoi ca ursuleţul să se caţere pe ea şi să iasă singur la suprafaţă.

Liniştea ce s-a aşternut în jur i-a dat curaj ursuleţului care s-a căţărat pe scară şi, temător, şi-a făcut apariţia la suprafaţă.

Ursuleţul a dispărut imediat în pădure unde, ascunsă printre copaci, îl aştepta mama lui. Specialiştii spun că nu are mai mult de 4 luni şi, dacă oamenii nu ar fi intervenit, soarta i-ar fi fost pecetluită.

Citește și
coronavirus
Țara în care COVID-19 este total scăpat de sub control. Peste 2.000 de oameni mor zilnic

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult