Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ministrul Muncii anunţă că primii 44 de cetăţeni ucraineni au fost angajaţi de către o companie din Bistriţa

Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunţă, miercuri, că primii 44 de cetăţeni ucraineni au fost angajaţi de către o companie din Bistriţa.

Citește aici LIVE UPDATE | Războiul din Ucraina. Ultimele informații

„Primii 44 de cetăţeni ucraineni au fost angajaţi astăzi de o companie din Bistriţa. În paralel, ANOFM oferă servicii de profilare, consiliere şi îndrumare pentru mai mulţi cetăţeni ucraineni care şi-au manifestat dorinţa de a se angaja”, a transmis, miercuri, ministrul Muncii.

Potrivit acestuia, pliante cu informaţii pentru cetăţenii ucraineni, privind condiţiile de angajare în România, sunt împărţite şi afişate în vămi, gări, autogări şi alte puncte des tranzitate.

„În acelaşi timp, angajaţii ANOFM continuă activităţile dedicate cetăţenilor români aflaţi în căutarea unui loc de muncă”, a mai transmis Marius Budăi.

Citește și
VIDEO. Ucrainenii i-au permis unui soldat rus să-și sune mama: „Putin ne-a trădat! 9.000 de băieți zac ca îngrășământ aici”
VIDEO. Ucrainenii i-au permis unui soldat rus să-și sune mama: „Putin ne-a trădat! 9.000 de băieți zac ca îngrășământ aici”
Numărul refugiaţilor care au părăsit Ucraina a depăşit pragul de 2 milioane

Numărul refugiaţilor care au părăsit Ucraina după invazia armatei ruse pe 24 februarie a depăşit marţi pragul de 2 milioane de persoane, potrivit site-ului Înaltului Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR).

 

Acest număr a ajuns la 2.011.312 de persoane, din care Polonia a primit mai mult de jumătate (1.204.403), precizează site-ul UNHCR.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult