Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Miniștrii s-au vaccinat anti-Covid. ”Cred că merită două înțepături viața noastră”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vicepremierii Dan Barna şi Kelemen Hunor şi membrii Guvernului s-au vaccinat miercuri împotriva COVID.

Vicepremierii Kelemen Hunor şi Dan Barna, precum şi ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi cel al Finanţelor, Alexandru Nazare, s-au vaccinat, miercuri, împotriva COVID-19.

Ulterior, au primit prima doză de vaccin şi ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, şi ministrul Justiţiei, Stelian Ion.

”Probabil a fost cel mai puțin dureros vaccin pe care l-am făcut vreodată”, a declarat după imunizare Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

”Cu 11 luni în urmă ne gândeam cu toții când va veni momentul unei soluții gratuite și simple pentru a reveni la normal cu viețile noastre. Acea soluție este vaccinarea și astăzi trăim acest moment al vaccinării”, a spus și ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Citește și
Coronavirus România, bilanț 18 decembrie.
Germania a prelungit carantina cu încă o lună pentru a ține sub control noile tulpini de coronavirus

”Orice profesor vaccinat va însemna o diminuare a riscului de transmitere a acestui virus în școli, va însemna o creștere a stării de siguranță sanitară pentru elevi și profesori în toate școlile din România”, a afirmat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

”Cred că merită două înțepături viața noastră, a tuturor, sigurnța de a trăi și a ne reîntâlni cu libertatea de mișcare pe care am avut-o înainte de pandemie”, a declarat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării.  

 

Miniștrii au intrat în grupuri de câte 4

 

Membrii Guvernului s-au imunizat la centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila".

Imunizarea oficialilor Executivului s-a făcut începând cu ora 10.00, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar "Dr. Carol Davila".

Conform Guvernului, sosirea membrilor Cabinetului la Spitalul Militar s-a realizat în grupe de câte patru persoane, la un interval de aproximativ 20 de minute.

Premierul Florin Cîţu a fost vaccinat anti-COVID la sfârşitul săptămânii trecute, iar marţi au fost imunizaţi contra SARS-CoV-2 preşedinţii Senatului, Anca Dragu, şi Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

A doua etapă a vaccinării anti-COVID a început vineri, primul imunizat în această etapă fiind preşedintele Klaus Iohannis.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult