Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Medic din Timișoara, arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul a fost acuzat de luare de mită

Your browser doesn't support HTML5 video.

Magistraţii Tribunalului Timiş au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele medicului Eugen Silviu Poşiar, şeful Secţiei medicină internă a Spitalului Militar Timişoara, acuzat de luare de mită de procurorii DNA Timişoara.

"S-a emis mandat de arestare preventivă pe 30 de zile pe numele medicului Eugen Silviu Poşiar", a declarat pentru Agerpres magistrat Lavinia Biriş, din cadrul Tribunalului Timiş.

Potrivit anchetatorilor, doctorul ar fi luat diverse sume de bani, de mai multe ori, din partea unor jandarmi, pompieri şi angajaţi ai penitenciarelor, care îşi doreau să iasă mai devreme la pensie, pe caz de boală.

Medicul şi-a petrecut noaptea în arest. El el este acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă. Joi, judecătorii vor decide dacă probele strânse până acum de procurorii DNA sunt suficiente pentru arestarea preventivă.

Pe de altă parte, miercuri seară au fost percheziţii şi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Arad, pentru că mai mulţi angajaţi de aici, spun anchetatorii, ar fi dat bani pentru pensionare anticipată.

Citește și
Porsche 911 Carrera RS 2.7 2
Un medic din Italia i-a vândut badantei românce toate bunurile lui. De ce i-a cerut pe un Porsche Carrera doar 150 de euro

Surse din anchetă susţin că medicul ar fi luat de mai multe ori bani de la investigatori sub acoperire, iar o parte din sume au fost găsite în timpul percheziţiilor. De altfel, în casa medicului, procurorii au găsit şi un seif în care se aflau peste 150.000 de euro şi monede din aur.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult