Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mamă și fiu, salvați dintr-un incendiu de vecini. Victimele au ajuns la spital

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 65 de ani din județul Botoșani și fiul ei au ajuns duminică-noapte în stare gravă la spital, cu arsuri pe corp, după ce în locuința lor a izbucnit un incendiu.

Camera în care dormeau cei doi a fost cuprinsă de flăcări puternice și puțin a lipsit să se ajungă la o tragedie.

Vecinii au zărit fumul și au sărit în ajutor, apoi au chemat pompierii.

Femeia de 65 de ani, imobilizată la pat după ce a suferit un accident vascular cerebral, locuieşte cu fiul ei, în vârstă de 43 de ani. Când focul a izbucnit în cameră, cei doi dormeau, iar fumul gros a fost văzut de un vecin, care a dat imediat alarma.

SVSU Bucecea: "Erau două victime, care au fost scoase afară de către populaţie. Am scos din locuinţa două butelii. Una dintre victime era imobilizata la pat de vreo 3-4 ani." Alin Carp, ISU Botoşani: "Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite. Au ars elemente de mobilier la nivelul camerei de locuit, elemente de îmbrăcăminte şi textile."

Citește și
taxi rasturnat
Taxi răsturnat pe o stradă din Baia Mare. Autoturismul a lovit o bordură și a rupt un copac

Martorii spun că bărbatul ar fi încercat să stingă flăcările până la venirea pompierilor.

Cristian Simionescu, medic Ambulanta Botoşani: "De la faţa locului am preluat un bărbat care prezenta arsuri termice de grad II-III-şi IV pe 30% din suprafaţa corporală. A fost intubat şi stabilizat hemodinamic, apoi transportat la Spitalul Judeţean Botoşani pentru investigaţii. A doua victimă prezenta de asemenea arsuri termice de grad II şi III pe aproximativ 25-30% din suprafaţa corpului." Potrivit anchetatorilor, cauza incendiului este o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult