Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lovitură pentru Viorica Dăncilă. Ana Birchall, lăudată de Procurorul General al SUA

Procurorul General al Statelor Unite, William Barr, o laudă pe Ana Birchall, recent dată afară de Dăncilă din fruntea Ministerului Justiției.

 

Într-un comunicat publicat pe site-ul Departamentului de Justiție din SUA, William Barr anunță și că a invitat-o pe Ana Birhall la o întâlnire, în luna septembrie.

”Departamentul de Justiție a lucrat îndeaproape cu Ana Birchall și o consideră un partener vital și de încredere în lupta anti-corupție. Conducerea ei a venit într-o perioadă vitală pentru România, după ce ultimele controverse au pus sub semnul întrebării angajamentul României de a respecta statul de drept și au creat îngrijorări în rândul comunității internaționale. Sub conducerea Anei Birchall, România poate redeveni un model în regiune în ceea ce privește lupta anti-corupție”, este transmis în comunicat.

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a anunţat vineri că Ana Birchall va fi remaniată de la Ministerul Justiţiei, portofoliul urmând să fie preluat de preşedintele UNJR, Dana Gîrbovan.

Citește și
Ana Birchall
Ministrul Justiției cere modificarea Codului Penal prin OUG după cazul din Caracal

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult