Lovitură pentru Viorica Dăncilă. Ana Birchall, lăudată de Procurorul General al SUA


Ultimul update: Luni 26 August 2019 18:29
Data publicarii: Luni 26 August 2019 18:25
Categorie: Stiri actuale
Ana Birchall

Procurorul General al Statelor Unite, William Barr, o laudă pe Ana Birchall, recent dată afară de Dăncilă din fruntea Ministerului Justiției.

 

Într-un comunicat publicat pe site-ul Departamentului de Justiție din SUA, William Barr anunță și că a invitat-o pe Ana Birhall la o întâlnire, în luna septembrie.

Departamentul de Justiție a lucrat îndeaproape cu Ana Birchall și o consideră un partener vital și de încredere în lupta anti-corupție. Conducerea ei a venit într-o perioadă vitală pentru România, după ce ultimele controverse au pus sub semnul întrebării angajamentul României de a respecta statul de drept și au creat îngrijorări în rândul comunității internaționale. Sub conducerea Anei Birchall, România poate redeveni un model în regiune în ceea ce privește lupta anti-corupție”, este transmis în comunicat.

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a anunţat vineri că Ana Birchall va fi remaniată de la Ministerul Justiţiei, portofoliul urmând să fie preluat de preşedintele UNJR, Dana Gîrbovan.

 

Sursa:

VIDEO PROTVPLUS.RO