Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Liliana Curea, realizatoarea "Doctor de bine", în juriul Romanian Healthcare Awards

Cea mai importantă competiție dedicată medicilor și spitalelor din țara noastră, Romania Healthcare Awards, o are în juriu și pe Liliana Curea, realizatoarea emisiunii ”Doctor de bine”, de la Pro TV.

 

Realizatoarea Pro TV Liliana Curea face parte dintr-o companie cât se poate de selectă și este singurul jurnalist din juriul internațional care va desemna pe 24 septembrie, în grădina Palatului Bragadiru din București, câștigătorii Romania Healthcare Awards.

Din juriu fac parte personalități proeminente ale vieții medicale din țară și străinătate, din care îi amintim pe dr. Gheorghe Borcean, președintele Colegiului Medicilor din România, dr. Vasile Cepoi, președintele Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate sau dr. Diana Loreta Păun, consilier de stat în Administrația Prezidențială.

Romania Healthcare Awards reprezintă ”prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă”, se arată în prezentarea organizatorilor.

Citește și
Doctorița Gabriela Bar, despre gripă și coronavirus la copii, în emisiunea ”Doctor de bine”
”Doctor de bine”. Dr. Gabriela Bar, despre gripă și coronavirus la copii: ”Strănutatul în cot a fost bine învățat de copii”

Ediția din 2020 premiază categoriile Medicul Anului, Echipa Medicală a Anului și Spitalul Anului, în cadrul unui proiect creat de SpațiulMedical.ro și Asociația pentru Comunicare Interprofesională PROFESSIONS, organizat de BORO Communication.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult