Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lia Olguța Vasilescu s-a căsătorit cu Claudiu Manda. De ce a decis să-și păstreze numele

Your browser doesn't support HTML5 video.

După ani de relaţie, fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, s-a căsătorit duminică cu senatorul Claudiu Manda.

Cei doi au ales special ziua de Dragobete pentru acest eveniment la care au asistat rude şi câţiva prieteni politicieni. Mirii sunt fiecare la al doilea mariaj.

Reporter: „Aveţi emoţii?” Olguta Vasilescu, deputat PSD: „Am un pic. Am plecat ca din filmul „Singur acasă”, cu copiii după noi.”

În fata primăriei din Craiova s-au strâns rudele mirilor, colegi de partid şi simpatizanţi. Oamenii i-au adus flori miresei şi s-au înghesuit să-i ureze o căsnicie frumoasă.

Citește și
Olguta Vasilescu, Viorica Dancila
Olguța Vasilescu: ”Îmi retrag candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării”

Mireasa a purtat o ţinută albă, cu mărgele cusute în jurul gulerului şi spre talie. Cei doi au spus „da'' în sala mare a primăriei.

Pe Olguta Vasilescu şi pe senatorul Caludiu Manda îi leagă o poveste de câţiva ani. Ambii au mai fost căsătoriţi şi au câte un băiat din relaţiile anterioare. De altfel, cei doi copii au venit duminică la petrecere.

Claudiu Manda, senator PSD: „Nu ne așteptam să fie atât de multă atenție. Este un eveniment privat, ne dorim să rămână așa. Nu intenționam să o facem, dar mergem să facem și cununia religioasă astăzi (n.r - duminică)."

Reporter: „Vă veţi păstra numele?” Lia Olguța Vasilescu: „Tata și-a dorit băiat, am promis că o să îi păstrez numele."

După cununie, mirii vor petrece alături de 100 de invitaţi la un restaurant din Craiova. Liviu Dragnea şeful celor doi a lipsit, însă a promis că va participa la petrecerea de nuntă, programată la sfârşitul lunii martie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult