Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Iohannis face un apel la populație și publică o nouă poză în care apare pe bicicletă

Președintele Klaus Iohannis a postat, duminică, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care vorbește despre responsabilitatea oamenilor în ceea ce privește mediul înconjurător.

Iohannis a publicat pe rețeaua de socializare o imagine în care este surprins mergând pe bicicletă, alături de un mesaj în care îndeamnă oamenii la protejarea mediului înconjurător. 

”Într-o lume afectată tot mai mult de schimbările climatice cauzate de poluare, protejarea mediului înconjurător devine obligația și responsabilitatea noastră, a tuturor. #ZiuaMondialăFărăMașini #PentruoRomânieNormală”, a scris președintele, pe pagina sa de Facebook

Vineri, Klaus Iohannis și-a depus candidatura pentru un nou mandat la palatul Cotroceni.

Citește și
Klaus Iohannis
Iohannis: ”PSD a realizat mii de kilometri de autostradă ... Cu creionul. În fapt, nimic”

A fost întâmpinat de simpatizanți și de mai mulți membri PNL. A fost în permanență însoțit de liderul liberalilor, Ludovic Orban. De altfel, PNL a anunțat de mai multe luni că îl va susține pe Iohannis în cursa pentru Palatul Cotroceni.

În 12 octombrie va începe campania electorală, iar în 10 noiembrie este programat primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.

Cel de-al doilea tur de scrutin, în care vor intra primii doi candidaţi clasaţi, va avea loc în 24 noiembrie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult