Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gheorghe Dincă ar fi avut interdicție să intre în Italia, după ce a fost acuzat de agresiune

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat de trafic de persoane și viol, după dispariția Alexandrei Măceșanu, o fată de 15 ani, ar fi primit în anii 2000 o interdicție de a intra în Italia.

O sursă a declarat, pentru Mediafax, sub protecția anonimatului că bărbatul ar fi primit interdicție de a intra pe teritoriul italian, timp de cinci ani, în urma unui incident care a avut loc în anul 2000, când a plecat cu familia în sudul Italiei.

În această perioadă, el ar fi avut o relație cu o altă româncă, însă legătura celor doi s-ar fi încheiat brusc, când Gheorghe Dincă ar fi fost prins încercând să abuzeze de fiica femeii, mai scrie sursa citată.

Bărbatul este căsătorit și are patru copii. 

Gheorghe Dincă a fost arestat prevenitv pentru 30 de zile, sâmbătă, pentru trafic de persoane și viol, în legătură cu dispariția unei fete de 15 ani, la Caracal, însă suspectul nu recunoaște acuzațiile.

Citește și
Dan Antonescu, specialist criminolog
Un criminolog explică planul diabolic aplicat în Caracal. Taximetria, acoperirea perfectă

Joi la ora 11.00, fata de 15 ani a sunat chiar ea la 112 de trei ori, spunând că a fost sechestrată și violată. Autoritățile au intervenit, însă, abia vineri la ora 06.00 dimineața.

Una dintre vecinele lui Gheorghe Dinică ar fi sunat la 112 de două ori, raportând o activitate suspectă în fața porții bărbatului acuzat de trafic de persoane și viol. Apelurile la poliție au venit cu câteva ore înainte ca Alexandra Măceșanu să ceară ajutorul autorităților, potrivit surselor judiciare citate de G4 Media.

O altă tânără de 18 ani, Luiza Melencu, a dispărut în luna aprilie în situații similare. Ambele familii au fost contactate de bărbați necunoscuți, care le-au transmis că fetele ar fi plecat în străinătate.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult