Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Frații Tate au fost așteptați la sediul DIICOT de un grup de admiratori, care le-au scandat minute în șir numele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Frații Tate au revenit luni dimineață la DIICOT, pentru prima oară fără cătușe și fără escortă, după eliberarea din arest. Andrew și Tristan au petrecut mai puțin de două ore în biroul anchetatorilor au au asistat din nou la perchezițiile informatice.  

Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate: ”S-au ridicat foarte multe sisteme informatice, firește că este o operațiune de durată. Din ceea ce ni s-a pus la dispoziție până acum, nu considerăm că sunt elemente directe care să confirme existența faptelor”.  

Total tăcuți, așa au părut frații Andrew și Tristan Tate la DIICOT și puține au fost răspunsurile pe care le-au oferit jurnaliștilor. Doar unul dintre frați a afirmt că în această procedură a perchezițiilor informatice nu ar fi fost descoperite fișiere care să-i compromită.

O idee pe care a acreditat-o și apărătorul celor doi, care a asistat împreună cu celebrii și controversații milionari britanici la această procedură extrem de greoaie.

Frații Tate, așteptați la DIICOT de adolescenți admiratori

Citește și
Andrew şi Tristan Tate
Fraţii Tate, eliberaţi din arestul preventiv în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti. Primele lor reacții

Procurorii DIICOT au percheziționat în două rânduri casa fraților Tate din Pipera și au ridicat numeroase medii de stocare, telefoane mobile, dar și laptopuri și au de analizat în cel mai mic detaliu foarte multe fișiere, undeva până 1 Terra de informații.

Extrem de ”vizibili” au fost o mână de adolescenți, admiratori ai fraților Tate, care au venit în fața sediului DIICOT, în speranța că vor smulge măcar o privire, poate chiar un răspuns și minute în șir le-au scandat numele.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult